PORTABEL MAGASINERING

Om ni någonsin använt er av traditionella förvaringsföretag vet ni säkert hur omständigt det kan bli. Ni kanske måste åka långa sträckor för att komma till lagret, som inte sällan är lokaliserat långt inne i ett industriområde någonstans. Det kan vara krångligt att få tillträde till godset, och dessutom löper man risken att tvingas betala samma belopp som någon som förvarar dubbelt så mycket gods som ni.

Vi eliminerar allt krångel vad gäller förvaring och flytt. Vårt portabla förvaringsmoduler är säkra och trygga samt enkla att transportera, och bäst av allt är att allting endast behöver packas en gång vilket gör att ni sparar pengar då ni slipper eventuell dubbelhantering och onödiga flyttavgifter.

Hos oss är det alltid kundens behov och önskemål som prioriteras, era flyttkostnader per förvaringsmodul är fasta och ni betalar endast för det utrymme ni behöver och slipper därmed oväntade extrakostnader.

Ni väljer själv hur godset skall återlämnas, ni åker antingen själva till lagret och fyller er transport med det gods ni behöver hämta eller får allt gods levererat till er dörr. Det är helt upp till er.

Få Gratis Offert Direkt

Vi svarar vanligvis inom 24 timmar, men om du inte kan vänta:
Ring: 08-580 971 90

Skall ni flytta inom landet?
Magasinering Stockholm är den ideala lösningen om ni skall flytta. Vi kommer till ert hem, packar våra portabla förvaringsmoduler med ert gods och transporterar sedan allting till er nya destination.
Ni sparar pengar på den vanliga flyttkostnaden då ni delar den med andra kunder som också flyttar. Dessutom minskar miljöfarliga utsläpp eftersom bränsleförbrukningen minskar. Alla vinner på det!

Är ni i behov av flytt- och transportservice för ert företagslager? Fråga oss om våra flyttpaket och erhåll en särskild företagsrabatt. Kontakta kundtjänst för mer information.

Det finns ingen anledning att oroa sig! Ring oss idag så kommer vi att se över alla dina flytt och lagringsbehov!
Ring oss nu för att få gratis experthjälp.