SÅ FUNGERAR DET

Magasinering Stockholm erbjuder en unik, portabel magasineringstjänst och vårt mål är att ge en bekväm, portabel och kostnadseffektiv magasineringslösning till alla våra kunder.
 
Var börjar vi?
Innan vi anländer till ert hem eller kontor är det viktigt att vi har fått klart för oss vad det är ni vill lagra och varför ni vill lagra det. Alla har sina egna unika behov när det gäller magasinering, och vi gör vårt yttersta för att erbjuda samtliga kunder en tjänst utformad helt efter deras behov och önskemål.

Mer än 85% av våra kunder använder sig av vår Premium Service, vilket innebär att vi står för allt det hårda, fysiska påfrestande arbetet. Denna tjänst har ett upphämtningspris beräknat per portabel modul, i vilket två rörliga parametrar ingår: restid samt lastning & leverans till vårt lager. Vi tar hand om allting, ni behöver inte lyfta ett finger! Våra kunder uppskattar fasta priser, av den enkla anledningen att de redan från början är medvetna om exakt hur mycket allting kostar och inte behöver oroa sig för några obehagliga och oväntade överraskningar när räkningen sedan dimper ner i brevlådan.

Få Gratis Offert Direkt

Vi svarar vanligvis inom 24 timmar, men om du inte kan vänta:
Ring: 08-580 971 90

Vi ger en rekommendation vilka förvaringsmoduler som passar er bäst utifrån era magasineringsbehov. De portabla modulerna finns i två storlekar, Mini (totalt 7 m³) och Maxi (totalt 11 m³). När ni kontaktar oss för att berätta om era önskemål och be om en offert kommer vår kundtjänst föreslå vilken modulstorlek som är lämpligast för just er. Och varje förvaringsmodul innehåller skyddsvaddering, dels för att skydda godset men även för att hålla det på plats under transporten, en tjänst som till skillnad från många andra liknande företag är GRATIS hos oss.

Det sista som måste bestämmas är hur länge magasineringstiden skall vara. Vi kan lagra ert gods så kort tid som 1 vecka och så lång tid som 5 år! Våra månadspriser är synnerligen konkurrenskraftiga och ju längre ni väljer att magasinera ert gods desto konkurrenskraftigare blir det!

Ring oss för gratis konsultation och rådgivning.