VANLIGA FRÅGOR

Vi erbjuder samtliga kunder professionella och kostnadseffektiva flytt- och magasineringstjänster. Vår erfarna personal, både ute i fält och inne i lagerlokalerna, hjälper er flytta, lasta, packa och städa. Vi tillhandahåller lastbilar, förvaringsmoduler och flyttcontainers; vår kunskap kombinerat med ett effektivt arbetsflöde och en förmåga att utforma varje flytt och förvaring helt utifrån våra kunders behov och önskemål gör att fler och fler väljer att anlita oss.

F. Vad händer om jag inte längre behöver mitt förvaringsutrymme eller min flyttcontainer?
Inga problem; kontakta oss 1 vecka innan planerad utflytt så ordnar vi resten.

F. Hur betalar jag för min magasineringsplats?
För att underlätta våra kunders budgetplanering är våra priser baserade på veckoavgifter. Betalning sker månadsvis; kostnaden räknas ut genom att veckoavgiften divideras på 7 vilket sedan multipliceras med 365 (1 år) och sedan divideras med 12 vilket ger den månatliga kostnaden.

F. Hur betalar jag för mina förvaringsmoduler?
Månadsvis, genom förskottsbetalning.

Få Gratis Offert Direkt

Vi svarar vanligvis inom 24 timmar, men om du inte kan vänta:
Ring: 08-580 971 90

F. Är förvaringen och magasineringen säker?
Avancerade säkerhets- och övervakningssystem är en grundpelare i vår bransch. Inte bara är våra lokaler trygga; godset förvaras dessutom i våra förvaringsmoduler vars konstruktion baseras på plywood vilket gör dem idealiska för effektiv långtidsförvaring med god ventilation utan någon risk för att godset kommer till skada.

F. Vilken är det kortaste tidsutrymmet under vilket jag kan hyra förvaringsmodul?
Våra magasineringstider är ytterst flexibla och varierar från 1 månad till ett eller flera år. Väljer ni att förvara godset längre än 6 månader kan vi erbjuda särskilt konkurrenskraftiga priser och ebjudanden.

F. Vilka öppettider har ni?
Du har tillgång till dina förvaringsmoduler från 09:00 till 16:00 Måndag till Fredag. Specialanpassade visiter kan givetvis också annordnas utanför ordinarie öppettider. Kontakta oss gärna för mer information.

Ring oss  för gratis konsultation och rådgivning